Chocolade: Divine en Tony's Chocolonely

Divine: de producent

Divine maakt chocolade van cacao uit Ghana. Divine is voor 45% in handen van de cacaoboeren. Dit is uniek in de wereld! De boeren zijn verenigd in een nationale coöperatie, Kuapa Kokoo. Deze is opgericht in 1993 en verhandelt de cacao van de aangesloten boeren. Daarnaast zorgt de coöperatie voor ondersteuning op technisch, sociaal en economisch gebied. Meer informatie op de website van de importeur.

Divine: de chocolade

In de winkel hebben we op het moment melk- en witte chocolade met toffeestukjes. En voor degenen die van pittig houden: 70% donkere chocolade met stukjes chili en toffee. Ook ‘After dinner’: dunne plakjes donkere chocolade. Voor de vulling is er keus uit gembersnippers, gezouten karamel of mint.
Tony’s chocolonely: de producent
De missie van Tony's is: samen chocolade 100%  maken. Tony's werkt samen met bijna vijfduizend cacaoboeren. Op de website van Tony's Chocolonely vind je informatie. Daar kan je ook een wikkel naar eigen keuze maken. Leuk om kado te geven! (Meer informatie bij Tony's zelf)

Tony’s chocolonely: de chocolade

Tony's letters zijn er in vele smaken, zoals pepernoot, marsepein en natuurlijk ook in ‘gewoon’ heerlijke puur en melk.
Voor na de Sint hebben we onder andere plakken chocolade in de vorm van een kerstboom, in verschillende smaken. Wat dacht je van de feestelijke melkchocolade met glühwein!