Winkelen op afspraak bij de Wereldwinkel Oegstgeest

Vanaf woensdag 3 maart gaat ook de Wereldwinkel starten met “ winkelen op afspraak”.

  • Van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 071-5237600.
  • De afspraken worden ingepland van dinsdagmiddag tot en met zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.
  • Betalen kan alleen met de PIN. Wij nemen dus geen contant geld aan.
  • Wij vragen u om alleen te komen.
  • Een winkelafspraak duurt in principe 15 minuten, maar als u langer bij ons wil rondkijken, vraag dan om een afspraak van 30 minuten. We werken dus met  een tijdsslot.
  • Kom op tijd, zo kunt u optimaal gebruik maken van uw tijdslot.
  • De corona-voorzorgsmaatregelen nemen wij vanzelfsprekend in acht en vragen dat ook van u. Draag een mondkapje, houdt 1,5 m afstand en desinfecteer bij binnenkomst de handen. Zo hopen wij de besmettingen buiten de deur te houden voor uw en onze gezondheid.

In de winkel hebben we naast mooie cadeau-artikelen, koffie en thee ook weer leuke artikelen voor Pasen.

Wij hopen u snel weer te zien in de Wereldwinkel.

Bestellen en afhalen van artikelen

De wereldwinkel Oegstgeest gaat starten met bestellen en afhalen van artikelen.

Helaas mogen wij nog niet open. Daarom willen wij u graag de mogelijkheid aanbieden om onze artikelen te bestellen en af te halen. Wij houden ons daarbij aan de regels van de Rijksoverheid.

Vanaf woensdag 17 februari kunt u in onze etalages van de Wereldwinkel aan de Lange Voort veel artikelen uit ons assortiment bekijken. Naast kaarsen, artikelen van vilt, koffie en thee vindt u ook leuke kleine en grotere cadeautjes. We hebben geen webshop!

Bestellen en afhalen werkt als volgt:

Als u een artikel ziet, wat u graag wilt kopen dan kunt dit bestellen per email:  wereldwinkeloegstgeest(Verberg dit)@outlook.com.

Graag in de mail een goede omschrijving en/of foto van het artikel, uw naam en evt. telefoonnummer voor als wij vragen hebben. Minimaal bestelbedrag € 10,-. Ruilen is niet mogelijk.

U krijgt van ons een bevestiging wanneer u uw bestelling kan komen afhalen. De bestellingen kunnen op maandag, woensdag of vrijdag worden afgehaald. De dag en een tijdslot krijgt u van ons in de bevestigingsmail. Bij het ophalen van de bestelling kunt alleen met de PIN betalen. Met de corona-maatregelen (1,5 m afstand, draag een mondkapje  en kom alleen) houden wij vanzelfsprekend rekening.

Op deze manier hopen wij u toch een beetje tegemoet te komen om onze Fair Trade artikelen tijdens de lockdownperiode te kunnen kopen.

We zien u graag bij het afhalen van de bestelde artikelen.

Het team van Wereldwinkel Oegstgeest

 

Onze etalages

 

 

De Dopper is het ideale flesje voor de ideale dorstlesser: kraanwater. De flessen worden klimaatneutraal geproduceerd in Nederland en bevatten geen BPA....