Eten en drinken

Koffie uit Ethiopië en Papoea Nieuw-Guinea
Zowel in bonen als in gemalen versie.
De bonen uit Papoea Nieuw Guinea hebben een “afdronk” van zoet-kruidig met een vleugje bittere chokolade.
De bonen/gemalen koffie uit Ethiopië hebben een “afdronk” van een vleugje jasmijn, ananas en cacao.

Koffie uit Peru en Honduras
Café de Origen is een fairtrade kwaliteitskoffie, geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië.
Lees verder…

Chocolade
Grote stevige repen van Tony Chocolonely, verfijndere repen van Divine, kleine reepjes, allen in maten en smaken, keus genoeg ,allen Fair Trade en vooral erg lekker.
Lees verder….

Thee
Of het nu hoogzomer is of hartje winter, bij het ontbijt, na schooltijd of na een goede avondmaaltijd: thee is altijd lekker. Kies wat u lekker vindt, de smaak die past bij het moment. Groene thee of zwarte, met een toegevoegd smaakje of puur natuur. Gegarandeerd genieten! En al onze thee is okee: fairtrade en biologisch. Wilt u er iemand anders blij mee maken? Dan maken wij er een mooi cadeautje van.

Jams, chutneys, currysaus
Heerlijk en eerlijk zijn ze, de jams, chutneys en currysaus van Eswatini. Ze komen uit Swaziland en zijn 100% natuurlijk: zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige stoffen. Uitsluitend gemaakt van pure verse vruchten dus!
Lees verder…

Barbecue en woksauzen
Zwoele zomeravonden met de barbecue in de tuin. Met de barbecue- en woksauzen uit de Wereldwinkel geeft u uw heerlijke hapjes simpel een exotische touch. Vlees, vis of groente: in een oogwenk maakt u er een Zuid-Afrikaanse, Tunesische of Oosterse bijzonderheid van. Een wereldmaal met een goed gevoel.