Winkelinformatie

De wereldwinkel Oegstgeest vindt u in de passage van winkelcentrum Lange Voort, aan de kant van de Ommevoort, waaraan een ruim en gratis parkeerterrein grenst.

De winkel wordt gerund door meer dan 20 vrijwillig(st)ers die, samen met een collega, één of meer dagdelen per week aanwezig zijn om u te ontvangen en te informeren over de vele prachtige fairtrade-artikelen die wij verkopen.

Telefoon: 071- 5237600

E-mail: info@wereldwinkeloegstgeest.nl 

Lange Voort 2j,
2341 KA Oegstgeest
(hoek Passage/Ommevoort)

Vacatures

Kom ook helpen!

De Wereldwinkel in Oegstgeest is sinds 1971 een professionele, maar ook een gezellig opgezette non-profitorganisatie, die uitsluitend draait op vrijwilligers.

De Wereldwinkel verkoopt fair trade-producten van kleinschalige producenten in de ontwikkelingslanden uit de hele wereld. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten, zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.

De Wereldwinkel is een professionele organisatie, die functioneert dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Nieuwe mensen, in de winkel en/of achter de schermen, zijn altijd welkom.
Op dit moment zoeken we vooral winkelmedewerkers die minimaal een dagdeel per week (4 uurtjes) actief in de winkel willen staan samen met een andere collega.
Daarnaast helpen ze zo mogelijk hun collega-inkopers met o.a. uitpakken, prijzen etc.

Bent u geïnteresseerd?

Stuur een e-mail naar info@wereldwinkeloegstgeest.nl, of bel naar de winkel naar telefoon

071- 523 7600 of loop even binnen tijdens de openingstijden van de winkel op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.